Jídelní lístek
Předkrm | |
|---|---|
Rozpečený kozí sýr, polníček, pistácie, fíkové coulis s brandy, náš kváskový žitný chléb | 245 Kč |
Chobotnice na listovém salátku, cherry rajčátka medovo-hořčičný dresink s pomerančovou šťávou, toast
| 295 Kč |
Hovězí carpaccio, lanýžový olej, parmazán, rozpečený toast | 295 Kč |
Polévka | |
Hovězí vývar s masem a našimi celestinskými nudlemi | 120 Kč |
Denní polévka dle nabídky | 95 Kč |
Hlavní chod | |
Čerstvá ryba dle denní nabídky, podávaná s omáčkou z pečených paprik, cuketové nudle s bylinkovým pestem a opečené grenaillemi | 495 Kč |
Konfitované kachní stehno, červené zelí se sušenými švestkami, skořicí a červeným vínem, naše bramborové nočky
| 495 Kč |
Pomalu pečené, jehněčí kolínko (bez kosti) na česneku s konfitovanou kořenovou zeleninou, bramborová kaše
| 595 Kč |
Vepřová panenka „sous vide“, omáčka z portského vína, sezónní zelenina, kaše z pečeného pastináku
| 450 Kč |
300g Rump steak, omáčka se zeleným pepřem, ochucená koňakem,
sezónní zelenina, smažené brambory ve slupce
| 595 Kč |
Bezmasé pokrmy | |
Naše bramborové nočky s omáčkou z pečených paprik, cuketové nudle s bylinkovým pestem, nakládaný sýr Feta
| 295 Kč |
Čerstvé tagliatelle s houbovým ragú na smetaně, „vejce 63“, lanýžový olej
| 330 Kč |
Naše velké saláty | |
Pestrý zeleninový salát s nakládaným sýrem feta v bylinkovém oleji, olivy, červená cibule, rozpečený toast
| 290 Kč |
Variace listových salátů s rozpečeným kozím sýrem v krustě
z celého máku, meruňkové coulis, rozpečený toast
| 320 Kč |
Dětské pokrmy (pouze pro děti) | |
Kuřecí řízek, bramborová kaše nebo hranolky | 190 Kč |
Bramborové nočky opečené na másle, mák nebo tvaroh
nebo Nutella (dle vašeho výběru)
| 190 Kč |
Kvalitní evropské sýry k vínu a pivu | |
Variace kvalitních evropských sýrů, pečivo pro 2 osoby | 590 Kč |
Dezert | |
Čokoládový fondant, omáčka ze švestek a skořice, zmrzlina | 195 Kč |
Meruňkové knedlíky s tvarohem a rozpuštěným máslem | 195 Kč |
Dezert dle denní nabídky | 145 Kč |
Restaurace je otevřena od 12 do 22 hodin. V pátek a v sobotu od 12 do 23 hodin.
Jídelní lístek ve formátu pdf si můžete stáhnout zde.
Přehled alergenů je Vám k dispozici na vyžádání u obsluhy.
Odpovědná osoba: Viktor Březina.