Jídelní lístek
| Předkrm | |
|---|---|
| Naše delikátní, drůbeží paštika, brusinky, rozpečený toast |  195 Kč | 
| Carpacio z marinované, červené řepy s kozím sýrem, toast |  195 Kč | 
| Uzený aljašský losos na rukolovém salátku, rozpečený toast | 240 Kč | 
| Hovězí carpaccio, lanýžový olej, parmazán, rozpečený toast  | 295 Kč | 
| Polévka | |
| Hovězí vývar s masem a nudlemi |  95 Kč | 
| Denní polévka dle nabídky |  95 Kč | 
| Hlavní chod | |
| Čerstvá ryba dle denní nabídky, podávaná se zeleninou, jemnou omáčkou, grenaillemi	 | 495 Kč | 
| Rib eye steak s grilovanou zeleninou, grenaille | 580 Kč | 
| Smažený řízek z kuřecích prsou, servírovaný s vídeňským 
bramborovým salátem a citronem | 320 Kč | 
| Jelení ragů na víně a kořenové zelenině, karlovarský knedlík | 390 Kč | 
| Vepřová panenka na grilu v kabátku z anglické slaniny,                                     podávaná s šípkovou omáčkou a čerstvé „spätzle“ | 390 Kč | 
| Dvanáct hodin pomalu pečená krkovice, podávaná 
s krémovou pepřovou omáčkou a šťouchaným bramborem     | 390 Kč | 
| Bezmasé pokrmy | |
| „Spätzle“ se sušenými rajčaty, bylink. pestem a kozím sýrem | 295 Kč | 
| Tagliatelle s grilovanou zeleninou, pestem a parmazánem  | 320 Kč | 
| Naše velké saláty | |
| Pestrý zeleninový salát s rozpečeným Camembertem,
brusinkami a naším kváskovým chlebem
 | 290 Kč | 
| Variace listových salátů s kuřecím grilovaným prsem,
opečenou slaninou, parmazánem a rozpečeným toastem | 290 Kč | 
| Dětské pokrmy | |
| Smažený řízek z kuřecích prsou, hranolky, kečup | 199 Kč | 
| Tagliatelle s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem | 199 Kč | 
| Kvalitní evropské sýry a uzeniny k vínu | |
| Variace kvalitních francouzských sýrů pro 2 osoby | 590 Kč | 
| Variace kvalitních zahraničních uzenin pro 2 osoby | 590 Kč | 
| Dezert | |
| Zámecký trhanec s omáčkou z lesního ovoce a zmrzlinou | 195 Kč | 
| Zámecký závin dle denní nabídky, vanilk. zmrzlina, šlehačka | 145 Kč | 
| Naše zámecká Pavlova s ovocem | 160 Kč | 
| Ovocný sorbet nebo zmrzlina dle nabídky  |  95 Kč | 
Restaurace je otevřena od 12 do 22 hodin. V pátek a v sobotu od 12 do 23 hodin.
Jídelní lístek ve formátu pdf si můžete stáhnout zde.
Přehled alergenů je Vám k dispozici na vyžádání u obsluhy.
Odpovědná osoba: Viktor Březina.